MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2017 22:15:04

Programová konference KDU-ČSL Praha

Programová konference KDU-ČSL Praha

V pátek 28.dubna 2017 jsme se sešli a jednali na Programové konferenci KDU-ČSL ve velkém sále Paláce Charitas, v ústředí KDU-ČSL na Karlově náměstí v Praze.

Programovou konferenci vedl místopředseda Programové rady Jan Kasal. Jednání se zúčastnil i náš koaliční partner hnutí STAN nejen v osobě předsedy Petra Gazdíka, ale i některých dalších kandidátů z naší společné kandidátky. Z Pardubického kraje jsme zde měli silné zastoupení v podobě kandidátů do Poslanecké sněmovny PČR Marka Výborného, ředitele Gymnázia Mozartova, lékaře onkologického centra Víta Ulrycha a Michala Kokuly, místostarosty Ústí nad Orlicí a dále radního Pardubického kraje zodpovědného za sociální věci Pavla Šotoly, vicehejtmana Pardubického kraje Romana Línka a předsedy senátorského klubu KDU-ČSL Petra Šilara. Poslušně hlásím, že na volby jsme připraveni!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama