Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2017 20:53:45

ČSSD dělá vše proto, aby volby prohrála

ČSSD dělá vše proto, aby volby prohrála

Stanislav Huml na Facebooku

Zimolovci, sobotkovci a jaké ještě nálepky dostaneme? Aby bylo jasno. ČSSD jsem měl za demokratickou stranu - ostatně má to v názvu. V takové straně mají na zásadní věci zásadní vliv řadoví členové. Co je zásadnějšího než kandidátka do Sněmovny. Proto jsou primárky. Předvýběr kandidátů bafuňáři ať už na kraji nebo v předsednictvu ČSSD je nedomokratické. Pak si primárky strčte někam, ani k nim nepůjdu.

Stál jsem po volbách 2013 na Hradčanském náměstí za Sobotkou. Předsednictvo se zachovalo, jako banda trupců, když jej "demokraticky" odvolalo z vyjednávacího týmu o složení vlády. Hlasy i těch, kteří jsou dnes ve vládě. Někteří dostali odpustek. Snížilo to naši pozici při vyjednávání o vládě a možná i proto má ANO finance.

Stejné předsednictvo se dnes pokouší zasáhnout do kandidátky Jižních Čech. Důvody jsou pofiderní. Chalupa vysvětlena, odměny v akciovce schvalovala rada, nikoliv jeden Zimola.

Kdo je větší podrazák? Ten, kdo se zúčastnil schůzky s prezidentem, která nic nevyřešila? Nebo ten, kdo hlasoval pro odvolání legitimního předsedy strany z vyjednávacího týmu a potom se kál, aby dostal ministerský post? Nebo ten, kdo dnes odvolává Jiřího Zimolu z posledního místa kandidátky?

V primárkách mají rozhodovat členové strany, ale musí k tomu dostat příležitost. Škrtat na úrovni předsednictev před samotnými primárkami, bez racionálního důvodu, je bratrovražedný boj s cynickým důvodem - jde mi jen o moje koryto, úspěch celku je mi u prdele. On by přeskočil i z posledního místa - to je ten důvod u Jirky i u mne. Je mi z dnešních bafuňářů všech stupňů na zvracení. Děláte vše proto, abyste volby prohráli.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama