Česká Lípa [okres Česká Lípa]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2017 15:43:16

Nový fond zastupitelstva města podpoří kulturu, sport i hendikepované občany

Nový fond zastupitelstva města podpoří kulturu, sport i hendikepované občany

Celkem 1.268 000 Kč z nového fondu rozdělili na svém včerejším jednání zastupitelé města. Podpoří tak různorodé akce konané pro Českolipany.

„Fond zastupitelstva města slouží k podpoře celoročních aktivit i jednorázových akcí a projektů, které se svou jedinečností vymykají dotačním programům a nelze je zařadit mezi oprávněné žadatele v dotační soutěži. Jde např. o festivaly, kulturní nebo sportovní akce, realizované nejen v našem městě, ale i v jeho okolí nebo na jiných místech, kde je splněna podmínka účasti českolipských občanů. Žadatele, provozující konkrétní činnosti celoročně, lze podpořit v případě mimořádných aktivit, kterými našemu městu zajistí celorepublikovou či mezinárodní propagaci,“ říká starostka Romana Žatecká.

Už v polovině února letošního roku rozhodlo zastupitelstvo města o zřízení fondu ZM ve výši 2,2 mil. Kč.

Směrnici „Zásady pro poskytování finanční podpory z Fondu zastupitelstva města Česká Lípa“ najdete – ZDE: http://www.mucl.cz/fond%2Dzm%2Ddary%2Da%2Ddotace/ds-2466/p1=25167

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama