Česká Lípa [okres Česká Lípa]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2017 15:26:35

Podpořme pacienty s rozštěpem rtu

Podpořme pacienty s rozštěpem rtu

Den českých rozštěpových pacientů, první v historii, dnes podpořila starostka České Lípy Romana Žatecká a místostarosta Juraj Raninec.

„Vyšli jsme dnes v proužkovaném oblečení, protože proužek symbolizuje proužek na rtu dětí, které se narodily s rozštěpem rtu. Přejeme jim, aby se cítily v životě dobře a sebevědomě a nepociťovaly žádný handicap. Protože proužek sluší, a to i tváři. A vážím si práce paní Hanky Broulíkové, která ze všech svých sil i zkušeností, s optimismem podporuje informovanost o možnostech léčby obličeje v ČR a o výsledcích práce rozštěpových pracovišť v ČR. Těší mne i to, že Hanka Broulíková žije v České Lípě, o to je moje motivace podpořit ji i její pacienty větší,“ konstatovala starostka Romana Žatecká.

K focení na podporu akce Proužek sluší každé tváři na náměstí v České Lípě se aktivně připojila i skupinka českolipských dětí, která na svém oblečení také měla proužkované prvky. Sdílením této informace a kontaktu pomůžete šířit dobrou myšlenku až k těm, kteří ji třeba velmi potřebují, a odbourávat předsudky o životě pacientů z rozštěpem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama