MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2011 17:48:00

Předkládané návrhy vlády jsou jenom oprášenou Julínkovou verzíí

Předkládané návrhy vlády jsou jenom oprášenou Julínkovou verzíí

KDU-ČSL odmítá návrhy tzv. reformy zdravotnictví předkládané vládou ODS, TOP09 a VV.

Zároveň důrazně nesouhlasí s návrhem ministerstva zdravotnictví na změnu zákona o specifických zdravotních službách v podobě, která je projednávána na dnešním zasedání vlády.

„Změny, které vláda předkládá, jsou pouze oprášenou verzí návrhů představených bývalým ministrem Julínkem. S jejich obsahem jsme nesouhlasili již tehdy a na našem postoji se nic nemění. Jde o nepromyšlené a uspěchané kroky. KDU-ČSL považuje za nezbytné, aby byla zachována kvalitní zdravotní péče, která bude dostupná pro každého," zdůrazňuje předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek.

V projednávané verzi zákona o specifických zdravotních službách zůstávají nadále změny, které jsou pro KDU-ČSL nepřijatelné. Došlo pouze k určitým kosmetickým zmírněním, ale většinu rozumných připomínek úprava ignoruje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama