MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2017 18:35:42

Setkání s komunálními politiky Pardubického kraje

Setkání s komunálními politiky Pardubického kraje

České Heřmanice – Ve čtvrtek 1. června jsem se představil jako kandidát do Sněmovny několika desítkám komunálních politiků zvolených za Koalici pro Pardubický kraj a hnutí STAN v Pardubickém kraji.

Jsem rád za jejich vyjádřenou podporu a těším se na spolupráci nejen ve volební kampani!

Setkání komunálních politiků Pardubického kraje s krajskými radními zvolenými za Koalici pro Pardubický kraj a STAN, s kterými jdeme letos společně do voleb do Poslanecké sněmovny proběhlo 1. června 2017 v odpoledních hodinách v Českých Heřmanicích.

Po přivítání od zdejšího starosty obce Pavla Eliáše a úvodních projevech vicehejtmana Romana Línka, radní Hany Štěpánové, radního René Živného a krajského předsedy STAN Oldřicha Koblížka své slovo dostali naši zástupci v Senátu a a to jeho první místopředsedkyně Miluše Horská následovaná předsedou senátorského klubu KDU-ČSL Petrem Šilarem.

V dalším bloku setkání proběhl odborný seminář spolupořádaný Evropskou akademií pro demokracii, který se týkal mimo jiné nástrojů podpory venkova a obcí z Ministerstva zemědělství, tyto informace podal Vít Doležálek vrchní ředitel kabinetu ministra zemědělství Mariana Jurečky.

Na závěr programu vicehejtman Roman Línek představil první desítku společné krajské kandidátky do Poslanecké sněmovny 2017, s kterými se budeme nyní často setkávat pod novým názvem: "Lidovci a Starostové".

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama