ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2017 7:32:00

Nebezpečná cesta bez zádržného systému se zcela proměnila

Nebezpečná cesta bez zádržného systému se zcela proměnila

Ministr dopravy Ťok se zúčastní zprovoznění osmikilometrového úseku silnice I/44 Červenohorské sedlo – jih.

Ministr dopravy Dan Ťok se v pátek 9. června od 11 hodin zúčastní slavnostního zprovoznění úseku silnice I/44 Červenohorské sedlo – jih (úsek Kouty nad Desnou – hranice okresů Šumperk a Jeseník). Nový osmikilometrový úsek zakončí celou modernizaci severního i jižního úseku Červenohorského sedla.

„Dříve nebezpečná cesta bez zádržného systému, která hlavně v zimě byla pro řidiče i chodce nebezpečná, se zcela proměnila. Silnice je nyní komfortní: širší a bezpečnější. Stráně kolem cesty zpevněné,“ říká k otevření nového úseku ministr dopravy Dan Ťok.


Slavnostního zprovoznění stavby se zúčastní mimo jiné generální ředitel ŘSD Jan Kroupa, ředitel SFDI Zbyněk Hořelica, hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk a bývalý ministr financí a poslanec Andrej Babiš.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama