Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2017 13:24:39

H. Svobodová (OMMO): Po BREXITU dále "na vodě"

H. Svobodová (OMMO): Po BREXITU dále "na vodě"

Po BREXITU dále "na vodě". Opravdu stáli Britové o takové řešení...? Volby ukazují pokračující tápání.

Výsledek právě skončených parlamentních voleb ve Velké Británii ukázal na jedné straně, že konzervativci ani zdaleka netřímají pevně "žezlo" po Brexitu a tudíž ani jejich vyjednávací pozice s EU nebude tou "nejtvrdší". Dále momentálně Corbynovi labouristé sice probudili "volební chuť" mladších voličů. Otázkou však zůstává, co ze slibů pod tíhou post-brexitových vyjednávání vlastně budou vůbec schopni programově prosazovat. A zda přeci - stejně jako "brexitově" se tvářící odhodlání - není jejich "vzedmutí" pod vedením Corbyna jen "neuroticky" se tvářící snahou vrátit Británii do pozic, které po Brexitu ztrácí, a oni se jen chtějí ujistit, že tomu tak není, a sám Corbyn jim tu jistotu silou gest a slov aspoň připomíná.

Apropós, koukněme se, co zbylo po volbách z UKIPu, jenž "žezlem" Brexitu tak třímal... www.independent.co.uk/news/uk/politics/paul-nuttall-resigns-ukip-leader-election-results-2017-a7781306.html .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama