ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.07.2011 19:01:00

Den otevřených dveří krajského úřadu

Den otevřených dveří krajského úřadu

V pondělí 27. 6. 2011 se v budově sídla Jihomoravského kraje na Žerotínově náměstí 3/5 v Brně uskutečnil Den otevřených dveří Krajského úřadu Jihomoravského kraje.

Na programu byla mj. prohlídka památkově chráněných prostor Krajského úřadu Jihomoravského kraje, získání informací o jeho fungování a činnostech, osobní setkání s hejtmanem Michalem Haškem a dalšími představiteli kraje nebo vystoupení žáků škol zřizovaných krajem a výstavy příspěvkových organizací kraje

Jak při zahájení akce řekl hejtman Michal Hašek, krajský úřad je pro občany přirozeně otevřený každý den, ale touto speciální formou se představuje od roku 2003.

Návštěvníci měli možnost zúčastnit se znalostní soutěže, za vyplněné soutěžní dotazníky obdrželi malý dárek s logem JMK a v závěru celého dne byly vyplněné dotazníky slosovány o ceny. Den otevřených dveří se tradičně setkává s velkým zájmem návštěvníků – letos se ho zúčastnilo více než půl tisícovka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout