Mgr. Petr Havlík

  • Občané
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.07.2011 12:34:00

Borec Palas

Borec Palas

V tomto týdnu se v tisku objevily první informace o majetkových přiznáních poslanců a senátorů za minulý rok. Za zmínku jistě stojí informace z přiznání senátora Jaroslava Palase.

Ten inkasoval peníze nejen jako hejtman, ale také jako člen dozorčí rady Českých drah a z působení v dceřiné firmě ČEZ a z pozice v pojišťovně Halali. Je obdivuhodné kolik toho bývalý komunistický a později sociálnědemokratický poslanec a ministr stíhá. Vřele doporučuji si jeho jméno zadat v internetové encyklopedii  Wikipedie. Je to figura, která zřetelným způsobem ilustruje způsoby a metody budování kapitalismu po česku v uplynulých dvaceti letech.

Na pozici a opozici se to tady hraje jenom jako. Když jde o kšeft, tak je jedno, zda má ten či onen frajer modré nebo oranžové tričko. To jenom před volbami je třeba lidi trochu zblbnout, ať to stojí  co to stojí.  Hlavně se neptejte na motivační program v ČEZ, hospodaření ČD, Lesů ČR atd. Přidejte si k Palasovi podle uvážení desítky dalších šíbrů, kteří v tom umí chodit a správně kormidlovat veřejné zdroje.

Že docházejí peníze? No a? Škrtneme, kde se dá (třeba i invalidům na asistenty). Zvedneme daně. A když bude nejhůř, tak prodáme poslední zbytky státního majetku. Však on už se nějaký kupec najde. Třeba na golfu v Dubaji či na jachtě v Toskánsku.

Jiří Žáček kdysi napsal básničku, kterou nazval „Odkaz předků“

Pamatujte,

synkové a dcery :

tam, kde tuční pupky,

hubnou charaktery

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama