JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.07.2011 15:08:00

Překvapením by bylo, kdyby se koalice nedohodla

Překvapením by bylo, kdyby se koalice nedohodla

Fakt, že se vládní koalice opět dohodla, stěží někoho překvapil.

Voličské preference vládních strany klesají a ani největší prosťáček by neuvěřil, že údajnou roztržku vláda nepřeklene. Příchylnost vládních politiků k funkcím je tak očividná, že to občané prostě nemohou brát vážně. Zejména od Věcí veřejných jsme vyslechli pomalu tisíckrát "poslední vážné varování", které vzápětí vzala tato strana zpět.

Stejně nevěrohodná jsou ultimáta premiéra i obou zbývajících koaličních stran. Člověk až váhá, zda je to ještě směšné, nebo jen ubohé. Lidsky považuji trapné divadlo, které koalice předvádí, zatímco s urputnou snahou vnucuje společnosti své pochybné reformy, které většina lidí odmítá, za zcela neúnosné.

Vojtěch Filip, předseda ÚV KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama