Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2017 12:21:22

Dřív, než se probudíte je pro Vás připravena další cílená iluze a propaganda urč

Dřív, než se probudíte je pro Vás připravena další cílená iluze a propaganda urč

Je normální, aby nám vládli duševní mrzáci bez citu k vlastnímu druhu?




Vincent Pribula (Politické echo)

Vstáváte ve změněném čase, vstřebáváte na vědomé i nevědomé úrovni informace a jdete krom výjimečných, do práce za mzdu otroků. Každá informace než ji pustí mediální policie je pečlivě kontrolována, upravena a to zvlášť pro každou cílovou skupinu.

Už né lidé, ale jakési cílové skupiny humanoidů, to je Social construct vyškolených tvůrců hodnot kultury a životního směru. Už od rána nás provází lži, které se opakováním stávají pravdou. Lžou politici a média, všichni! Prodejné celebrity ohlupují masy, zaplacení komedianti si s morálkou nikdy hlavu nelámali a naše děti úspěšně debilizují vlastní učitelé. Stále dokola slyšíme, jak se vše zvládne, jak je krásně na světě, jak záleží jen na Vás, zda chcete být šťastní a úspěšní. Bez médií a jejich virtuálního světa se již téměř nikdo neprobouzí a tak první, co se po ránu do lidí a všech skupin hustí, je skvěle propracovaný systém na ovládání vědomí.

Kontrolují vše, Vaše sociální chování, ekonomickou aktivitu, spotřební chování, sexuální orientaci, Váš kulturní styl i Vaše přátele. Stále to nestačí a je co zlepšovat k oné multikulturní dokonalosti, osobního štěstí plné obohacením.

Po ránu propaganda začíná a jako bonus máte večer debilizační nástroj v podobě hlavních zpráv na Čt a spol. Úžasné, informace proti Vám, proti Vašim zájmům a rodiny a na Váš účet.

Všechny ty krásné gesta, sliby politiků, a slovní dopingy jsou jasným sdělením. Naše životy zcela dokonale ovládli psychopaté. Byli tu a budou vládnout vždy, vědecky prokázaní duševní mrzáci, kterým chybí centra mozku. Současný systém kontroly moci nedokáže čelit jejich vládě a díky nejmodernějším technologiím na všech úrovních vždy vyhrají a své konkurenty efektivně zničí.Jediná vědecky doložená obrana před psychopatem je útěk. Kam ale utečou miliony, celé národy?

Na to věda hledá stále odpověď. Zkušenosti z historie jsou dokladem, že jsou zcela chladní a necitelní

k lidské bolesti a strádání milionů lidí. Osnují války po celém světě, přesto, že mají majetky rovné bohům. Otázka proč chtějí stále více majetku a stále více moci je právě v jejich chybějících mozkových centrech. Pokud společnost kontroluje a testuje své občany na důležitých místech v řízení států, kterým svěřuje moc, pak je nezbytné kontrolovat politiky a celou státní správu na neurologické onemocnění psychopatie.

Je normální, aby nám vládli duševní mrzáci bez citu k vlastnímu druhu? Je normální, aby společnost řídili lidé na prášcích a sedativech?

Spotřeba sedativ láme rekordy a lidé stále více upadají do stavů zoufalství, beznaděje a ti chytří si raděj zařídí důchod na hlavu a ze systému uniknou.

Poslanci nám stále schvalují nesmyslné zákony beroucí lidem svobodu a drze sdělují vlastním voličům, že v jejich zájmu je budou všude špehovat, vše kontrolovat, vstoupí vám preventivně na kontrolu do domu a policie bude moci jen zvonit u branky. Všechna nedůstojná buzerace a chorobná potřeba mít vše a všechny pod kontrolou je opravdu skutečné řádění psychopatů s mocenskou posedlostí. Tito jedinci, přes své vzdělání i úspěšnost mají být pod kontrolou a neměli by nikdy mít moc!

Současná situace je zlomová a to jak v politické, tak ekonomické úrovni. Geopolitická situace je ticho před válkou a o likvidaci evropských národů se již mluví veřejně. Jak nám to ti psychopati rozhodnou?

Z jistého úhlu pohledu to vypadá, že si přímo sadomasochisticky chrochtají a přímo se pasou nad likvidací kultury, ze které vzešli. Opravdu jen pomatenec a psychopat dokáže likvidovat vlastní kulturní prostředí, sociální skupinu a národ. Vláda EU rozhodla o migraci a máme tu tragédii. Co to tedy je, co to znamená a co si vůbec dovolují nikým nevolení úředníci? Co si vůbec dovoluje naše vláda rozhodovat bez mandátu od voličů, bez lidového hlasování? Zase se lidem vysmějí, v médiích ukáží pečlivě vybrané pohlouplé jedince kteří chtějí referendum o EU a NATO. Nutno dodat, že tito vybraní pohlouplí jedinci budou součástí volební kampaně kandidátů na prezidenta. Hloupost jako nástroj prostě do volební kampaně patří. Vždy pár narafičených blbců od přírody zamává s veřejným míněním

Volby, volby, volby a třikrát nic umoří ovce.


Volební komedie začíná a sledovat propracované kampaně je vrcholné číslo volebních týmů složených od psychiatrů až po odborníky na nevědomé reakce cílových skupin. Je až obdivuhodné, jak umí vzdělaní lidé udělat ve volební kampani ze sebe pitomce.

Proč nejít k volbám má řada lidí vyřešeno a nikdy je k volbám nikdo nedostane. Další věří, že volby něco změní a ti chytří a emočně vyzrálí jedinci vědí, že je to jen hra mocensky posedlých psychopatů. V blázinci můžete konat volby také, když už jsou volby na nečisto mezi dětmi ve školách. Každý pochopí, že je to jen další trik oněch úspěšných psychopatů, hadů v oblecích.

Změna dresů a nové rozložení sil v parlamentu či senátu je nepodstatná. Už dávno bylo docíleno nového rozdělení zájmů a vlivu. Schopnost hájit národní zájmy je iluse pro voliče jako míra  kompetencí  územních správců Čechie.

Politici slibují a slibují a stejně moc dobře vědí, že nic nezmohou, nemají tak velkou moc aby mohli provést změny, které žádají vlastní lidé. Nic pro našince neudělají a ještě ho k tomu na společném setkání těch nejvyšších psychopatů EU poníží a zarazí do země jako nesvébytnou slovanskou bytost.Moc dobře vědí, že se vždy vyplácí jít s režimem, který je momentálně u moci.

Hledá se nový prezident sjednotitel.

To slovo již čpí vylhaností a manipulativním komplotem elitářů. Co to zas melou a podsouvají ke každému i nepolitickému tématu. Tady se mocní psychopaté zcela odkopávají. Neexistuje žádná sjednocená společnost a nikdy nebyla a nebude. Rozdíly bídy a mamonu se nedají spojit a pokusy o ně skončily potoky krve revoluce.

Představa o jednotě mega boháčů, korporátních magnátů s miliony lidí v bídě je asociální zvrácená drzost všech politiků, žurnalistů a propagátorů rovnosti. Třídní boj tu byl, je a bude a jen díky citlivým korekcím míry bídy a bohatsví přerozdělováním, máme relativní sociální smír. Problém je rychlost světa. Co mocní parazité nakradli za generaci, to dnes ukradnou za pár hodin.

Ve volební kampani nikdy žádný podstrčený politik nesdělí, co s tím udělají?

Co udělají v systému, jenž ovládají ti nej-nej a k tomu vlastní 98% světového majetku a zdrojů.Každý pokus vzít jim nakradené majetky skončil válkou, bídou, hladomorem. Je to mnohem horší a na konci bude opět velká válka.

Elity potřebují takového prezidenta, který zajistí, aby bída neremcala a příliš nemyslela. Ideálem je nyní jistý akademik Drahoš a jeho jasné stanovisko k lidem.Žádná referenda, žádné rozhodování lůzy. Poslední volitelnost ztratil oceněním vrahů omámených osob sprostým podřezáním hrdla. Jeden premiér dává vrahům metály a za pár let bude dávat prezident těm stejným vrahům řád Bílého lva?  Kdo ví?

Zda je to akceptovatelné? Na to si musí každý udělat úsudek. Emočně zdravý a vyzrálý jedinec a nepsychopat, má jasno!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama