ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2017 12:27:00

Koaliční kandidátka s KDU-ČSL v Moravskoslezském kraji je dohodnuta

Koaliční kandidátka s KDU-ČSL v Moravskoslezském kraji je dohodnuta

Zástupci obou koaličních stran v kraji se sešli k dalšímu společnému jednání, jehož nejdůležitějším bodem bylo vzájemné odsouhlasení kandidátů na společné kandidátce pro říjnové volby do Poslanecké sněmovny.

 Již dříve byl dohodnut klíč k nominaci za jednotlivé subjekty a tento byl v rámci třetího společného jednání doplněn o konkrétní jména. Kandidátka za Moravskoslezský kraj je tak na úrovni krajských organizací dohodnuta a bude předložena republikovým orgánům ke konečnému schválení.

Lídrem kandidátky je současné poslankyně Pavla Golasowská nominována hnutím KDU-ČSL následována předsedkyní krajského výboru hnutí STAN a starostkou Velké Polomi Ludmilou Bebeníkovou.

Na další dvě místa na kandidátce nominovali ze svého středu lidovci a jsou to poslanec Petr Kuděla a ředitel senior-centra v Opavě Michal Jedlička.

Páté a šesté místo na kandidátce patří hnutí STAN, které reprezentují starostka Frýdlantu nad Ostravici Helena Pešatová a primář chirurgie v krnovské nemocnici Bronislav Sedláček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama