Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2011 9:52:17

Výzva občanům

Výzva občanům

Už toho bylo dost.

Výzva

České strany národně socialistické

Vážení spoluobčané

Obracíme se na každého z Vás.  Od parlamentních voleb uplynul jeden rok a náš stát se celou tuto dobu potýká s permanentní politickou krizí.  Vládní koalice, zmítaná korupčními skandály přímo ve svých řadách,  připravuje další úsporná opatření, která se dotknou každého z nás. Na jedné straně vidíme miliardy, které mizí v nekoncepčním vládním počínání nebo dokonce v korupčních kapsách politiků, na druhé straně jsme svědky značné nezaměstnanosti, snižování platů, omezování sociální a zdravotní péče při plánovaném  prudkém nárůstu DPH. 

Narůstající státní dluh je jen zastírací forma pohodlného přerozdělování příjmů státního rozpočtu a zdrojem stranických pokladen. Atˇ jej zaplatí ti, co jej způsobili! 

Rovněž připravovaná důchodová reforma je jen zastíracím manévrem pro další ekonomické úspory s dopadem zejména na rodiny s dětmi a sociálně slabé. To vše se děje při celkovém úpadku politické i společenské morálky a kultury ..

Česká strana národně socialistická již dlouhodobě vyzývá k zamyšlení nad současným vnitropolitickým vývojem,  k obhajobě sociálních práv občanů a k obhajobě národních a sociálních zájmů naší vlasti.

Protože všechny ty korupční aféry,  pochybné hospodářské transakce, lhaní  špehování a manipulování občanů nejsou jen selháním jednotlivých  politiků a funkcionářů,  ale selháním celého systému, vyzýváme občany této republiky k občanské neposlušnosti, výměně celé prohnilé politické garnitury a změně stávající korupčního  politického systému.  Obvyklé dvacetileté období tolerance a trpělivost občanů již uplynulo!

 Pojďme do toho!

V Praze dne 25.6.2011

Ing. Karel Janko

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama