ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2017 18:43:00

Odlehčili jsme provoz na přetíženém pravém břehu Vltavy

Odlehčili jsme provoz na přetíženém pravém břehu Vltavy

Ministr dopravy Dan Ťok otevře ve středu 19. července zmodernizované přístaviště Praha - nábřeží Edvarda Beneše.

 V modernizovaném přístavišti mohou stát kabinové (hotelové) lodě či osobní lodě včetně těch největších až do délky 110 metrů. V případě volných míst využijí nové stání i návštěvníci Prahy s malými plavidly. Rekonstrukce 480 metrů dlouhého mola na levém břehu Vltavy probíhala v první polovině tohoto roku a vyžádala si náklady 38 milionů korun.

„Celkově jsme odlehčili provoz na přetíženém pravém břehu Vltavy a zároveň se chováme se ekologicky, protože lodě, včetně velkých hotelových, budou mít na břehu připojení na elektrickou energii a nemusí tak trvale běžet jejich dieselagregáty,“ uvedl ministr Dan Ťok.

V rámci akce ministr dopravy Ing. Dan Ťok a ředitel Ředitelství vodních cest ČR Ing. Lubomír Fojtů představí rozvojové plány vodní dopravy v Praze včetně Evropskou Komisí nově schváleného projektu zvýšení parametrů vodní cesty v rámci programu CEF.

9:45 sraz na lodi BOHEMIA RHAPSODY na Dvořákově nábřeží nástupiště č. 6 u Čechova mostu na pravém břehu
Cca 10:20 projevy, přestřižení pásky v přístavišti

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama