Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.07.2017 15:47:00

Nepovedu stranu do vlády jen proto, abychom byli kosmetický doplněk

Nepovedu stranu do vlády jen proto, abychom byli kosmetický doplněk

Předseda ODS vyčetl Bohuslavu Sobotkovi, že nechává řádit Miloše Zemana. Dal také voličům záruku, že ODS nezradí svůj program.

 „U mě mají voliči jednu záruku, já prostě nezradím náš program a ani nepovedu ODS do vlády jen proto, abychom byli ve vládě jako kosmetický doplněk někoho dalšího. Já poctivě říkám, my potřebujeme co nejsilnější mandát, protože my s tím mandátem chceme něco udělat, pro Vás, pro tuto zemi a všechny, kterým záleží na svobodě.“

Ve velkém rozhovoru pro deník Právo (ZDE) Petr Fiala zdůraznil, že program je pro ODS prioritou: „Jsem hrdý na to, že jsme jako první strana představili kompletní program a tím i nastolili témata. Dnes chce kdekdo bojovat s byrokracií a zjednodušovat daňový systém. Ale my jsme byli první. Originál je lepší než kopie. Program je pro lidi záruka, že vědí, koho volí a proč ho volí."

Předseda ODS ve svém komentáři pro Echo24 (ZDE) odhalil neschopnost současné vlády: „Vláda, která nedokáže prosadit své priority, je nefunkční. Prožíváme agonii vlády, která mnohé slibovala, mnohé pokazila a do konce dotáhla jen svůj konec.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama