Jan Wolf

  • KDU-ČSL
  • Hlavní město Praha
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2017 14:59:35

Nabízíme Pražanům klidnou, pracovitou a roky prověřenou sílu

Nabízíme Pražanům klidnou, pracovitou a roky prověřenou sílu

Křesťanští demokraté v hl. m. Praze vyšlou do volebního klání silnou sestavu osobností a regionálních politiků.

Pražský městský výbor KDU-ČSL na svém včerejším zasedání schválil kandidátní listinu pro nadcházející volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Kandidátní listinu povede ministr kultury Daniel Herman, z druhého místa bude oslovovat voliče úspěšný starosta městské části Praha 7 Jan Čižinský a další na předních místech kandidátky Marián Hošek, zastupitel MČ Praha 6, Daniela Rázková, zastupitelka MČ Praha 12, Josef Hayato Okamura, tlumočník a průvodce, Tom Philipp náměstek ministra zdravotnictví, Pavel Mareš, zastupitel MČ Praha 10, Kamil Vavřinec Mareš zástupce starosty MČ Praha 7, Vít Šolle, zástupce starosty MČ Praha 5, Lýdia Říhová, zastupitelka MČ Praha 3. Kandidátní listinu doplňují osobnosti a regionální politici.

Předseda pražských křesťanských demokratů Jan Wolf: „Pražská městská organizace KDU-ČSL je připravena svou kandidátkou v čele s ministrem kultury Danielem Hermanem a nejoblíbenějším pražským starostou Janem Čižinským z Prahy 7 nabídnout Pražanům klidnou, pracovitou a roky prověřenou sílu, tedy jistotu volby bez rizika zklamání. Já osobně podpořím naší kandidátku z posledního 36. místa. Jména jako Marián Hošek, Daniela Rázková, Josef Hayato Okamura, a další jsou bezesporu jména, která je možné s radostí a bez obavy volit.“

Lídr kandidátky Daniel Herman: „Pokládám si za čest, že na základě výsledků primárních voleb KDU-ČSL, povedu naši kandidátku v hlavním městě Praze. Věřím, že sílící křesťansko-demokratická politika Prahu získá.“

Kandidát Jan Čižinský, starosta městské části Praha 7: "Do Sněmovny jdu jako starosta a učitel. Jako starosta s cílem zlepšit ovzduší v našich městech a zamezit odírání našich obyvatel a turistů ze strany šmejdů v podvodných směnárnách i jinde. Jako učitel pak neustanu, dokud se nepodaří  zvednout platy zaměstnancům ve školství nejméně o třetinu a omezit nadbytečné papírování."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama