PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • Piráti
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2017 21:51:00

Kolínské náměstí se rozvlnilo v rytmu Pirátské jízdy svobody

Kolínské náměstí se rozvlnilo v rytmu Pirátské jízdy svobody

Město Kolín bylo tentokrát zastávkou speciální „Pirátské jízdy svobody“, která se koná v rámci středočeské kampaně lídra Pirátů Ivana Bartoše.

 Na pódiu na kolínském Karlově náměstí opět nechyběly hvězdy české hiphopové a elektronické scény – Vůdůkrů, GnostaG, MessenJah a v neposlední řadě James Cole. V průběhu celého odpoledne a večera se na náměstí vystřídaly stovky lidí.

„Mám radost, když vidím, jak lidí na našich koncertech stále přibývá. Panuje tam skvělá nálada, lidé se baví, zatím většina reakcí byla veskrze pozitivní. Jsme samozřejmě i velmi vděčný hudebníkům, kteří předvádí skvělou show a je jejich zásluhou, že jsme včera dokázali důstojně obsadit kolínské náměstí lidmi. Respekt všem. Guláš, pivo, růži nebo koblihu rozdávat nepotřebujeme. Máme hudbu, nápady, energii a pravdu. Už teď se těším na další zastávku,“ zhodnotil včerejší akci lídr Pirátů Ivan Bartoš.

Příští zastávkou bude Mělník, koncerty se uskuteční na náměstí Míru v pondělí 28. 8.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama