Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2017 15:16:00

Tak to vidím já

Tak to vidím já

Mám za to, že volební program DSSS a Národních socialistů zahrnuje všechny vaše požadavky, které jsou oprávněným apelem na dosažení potřebné změny.

 V této nestabilní době je reálná šance získat potřebné preference pro vstup do Poslanecké sněmovny a tím především pomoci nám všem, kteří jsme nespokojeni a ztratili jsme prakticky veškerou důvěru v parlamentní strany. Jako hlavní programové priority pro nadcházející parlamentní volby vidím prosazení referenda o setrvání České republiky v Evropské unii, skoncování s korupcí, rozkrádáním státu, zabránění neomezeného přílivu imigrantů a reálné hrozbě islamizace naší republiky.

Naším cílem je zajistit zvýšení bezpečnosti v obcích a městech po celé republice s důrazem na krizové regiony, kde často řádný občan nemá šanci ubránit se napadení. S hrůzou zjišťujeme, že na přepadávání se podílejí dětské gangy a rodiče mají minimální šanci svého potomka ochránit. Budeme prosazovat posílení sociálního systému pro potřebné, ale současně eliminovat neoprávněně přijímané sociální dávky. Podpoříme matky samoživitelky, mladé rodiny s dětmi, hendikepované i seniory.

Zasadíme se o podporu českých firem a podnikatelů a v neposlední řadě i o zrušení tzv. protikuřáckého zákona, který v základních momentech omezuje svobodu podnikání a zbavuje lidi možnosti rozhodovat sám o sobě. Není nám lhostejná ani ochrana životního prostředí, které musí být zachováno pro další generace v takovém stavu, aby člověk přírodu chránil a ne ji svým jednáním ničil.

Zdravotní péče je základním právem zakotveným v Ústavě ČR. Musí být dosažitelná pro všechny bez rozdílu. Se zdravím se nesmí obchodovat. Lidé, kteří po celý život řádně pracovali či pracují, nesmí řešit problémy, zdali pro ně bude ošetření u lékaře dostupné. Budeme se snažit prosadit maximální dodržování zákonů naší země pro všechny bez rozdílu.

Dnes bohužel platí, že ten, kdo zneužívá sociální systém, nechodí do práce, je na tom mnohdy lépe než ti, kteří pracují celý život a v mnoha případech i za velmi nízký plat. Nastavení spravedlivého sociálního systému je nezbytné.

Vrátíme na trh práce učební obory, které byly zrušeny a dnes na nedostatek kvalitních řemeslníků doplácíme všichni. Možná si řeknete, nic nového pod sluncem. Máte pravdu, neboť tento program vznikl po mnoha diskusích v ulicích, kde nám lidé sdělovali své pocity a požadavky i víru v sjednání nápravy. Účastí v těchto volbách, s vaší pomocí, můžeme docílit vámi požadovaných změn.

Ing. Petr Benda
vedoucí kandidát na kandidátce DSSS s podporou Národních socialistů pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR v Libereckém kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama