ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2017 6:58:00

Několik pohledů zpět na islamizaci Evropy – část 2.

Několik pohledů zpět na islamizaci Evropy – část 2.

Další z příkladů malých zamyšlení nad situací, do níž současnou Evropu přivedla nekompetentnost a hloupost bruselských úředníků a Milky (rozuměj: Milka = MILá KAncléřka) nebo snad jejich zaprodanost a zrada vlastních občanů.

 

Neberte to jako poplašnou zprávu!

Je to fakt, který vysílala Česká televize.

Česká televize vysílala v pátek 16.května 2014 od 20:05 na programu ČT24

pořad nazvaný:  Volby do EP 2014: Debata předsedů

Jednalo se o předvolební diskusi předsedů evropských politických stran

před volbou  předsedy Evropské komise.

Těm, kdož tento pořad neviděli, těm je snad i možno závidět jejich nevědomost ...

Ti, kdož pořad sledovali, mohli si připadat jako u špatného hororu…

Velkou část diskuse věnovali její aktéři jednomu z nejdůležitějších úkolů Evropské unie, kterým podle nich je zajištění řádné imigrace uprchlíků

z Afriky a Asie do EU za účasti a spolupráce všech členských států.

A přiblblá zelená Kellerová dokonce radila, že bychom pro ně měli vysílat bezpečné lodě, aby se chudáčci zase náhodou neutopili, když se jich tisíce snaží ilegálně dostat z Afriky do Itálie.

Tímto svým postojem popírají celý historický vývoj Evropy a její obranu proti násilné islamizaci od roku 711, kdy arabsko-berberská armáda pod vedením Tárika ibn Zijáda v osmidenní bitvě porazila vizigótské vojsko u Jérez de la Frontera, přes reconquistu, dobytí Toleda roku 1085, dobytí Granady 1492, přes expanzi Osmanské říše na Balkán a do střední Evropy reprezentované takovými událostmi jako obsazení Dardanel 1354, Kosovo pole 1389, Nikopole 1396, dobytí Konstantinopole 1453, bitva u Moháče 1526, obléhání Vídně 1529 a 1683 až k bitvě u Zenty, která v roce 1697 konečně zastavila vojenský vpád islámu do Evropy.

To, co se nepovedlo maurským a osmanským armádám, to se snaží dokonat politické špičky Evropské unie.

Většina z nás si ještě pamatuje vliv RVHP na naše hospodářství.

Ale nyní musím konstatovat, že RVHP byla – v porovnáním s molochem EU – zcela

nedokonalá, nezakazovala ohnuté okurky a rovné banány, nezakázala nám žárovky, nepřikazovala počty ovcí, krav a prasat ani plochy vinic. A již vůbec nám nemluvila

do vaření a nezakazovala konzumaci guláše po třech hodinách od uvaření a také nám nepřikazovala jak se která potravina smí nebo nesmí jmenovat.

To vše dělá EU a nyní by nám dokonce chtěla přikazovat koho budeme u nás živit.

Nemáme snad dost svých příživníků?

Vkrádá se otázka, jsou-li tito politici, kteří byli ve své debatě podporováni souhlasným pokyvováním usměvavé moderátorky, tak hloupí nebo jsou-li snad placeni z tučných kont islámských ropných magnátů, kteří již nevědí, co by si za své petrodolary mohli ještě koupit. Že by si po skvostných palácích a zlatých autech chtěli koupit Evropu?

Mohlo by se zdát, že mnohé představitele EU již si koupili.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama