Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.07.2011 17:34:03

Primátor Roman Onderka podpořil 41 projektů, které pomohou mimo jiné také lidem

Primátor Roman Onderka podpořil 41 projektů, které pomohou mimo jiné také lidem

Brno – „Učíme se prací“, „Rodina a práce: PROČ NE?“ nebo „Chci dosáhnout ještě výš“: to jsou názvy projektů,

které společně s dalšími 38 projekty uspěly a byly zařazeny do Integrovaného plánu rozvoje města (IPRM) s názvem „Zvýšení kvality poskytovaných služeb pro veřejnost a rozšíření občanské vybavenosti města“, který čerpá finanční prostředky z Regionálního operačního programu.

 „Celkem 41 projektů je směřovaných do operačních programů Vzdělávání pro konkurenceschopnost a Lidské zdroje a zaměstnanost. Dále Řídící výbor IPRM schválil k zařazení do Integrovaného plánu rozvoje města Brna v problémové obytné zóně města dva projekty, směřující do operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Důležité je, že tyto projekty pomohou městu a přesto jsou bez finanční spoluúčasti statutárního města Brna,“ uvádí primátor města Brna Roman Onderka.

 Zařazení do IPRM se dočkali například sdružení IQ Roma servis, Diecézní charita Brno nebo Liga vozíčkářů, ale i Fakultní nemocnice u svaté Anny, Hvězdárna a planetárium Brno a Centrum pro rodinu a sociální péči. Podporu města dostaly i projekty dvou desítek základních, středních nebo uměleckých škol a také brněnské univerzity. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama