Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2017 22:48:22

Jak Hnutí pro(ti) Praze 11, Piráti a KDU-ČSL pracují?

Jak Hnutí pro(ti) Praze 11, Piráti a KDU-ČSL pracují?

Jak Hnutí pro(ti) Praze 11, Piráti a KDU-ČSL pracují a proč má ex-starosta Štyler zase problém? Dnešní zastupitelstvo bylo asi nejkonstruktivnější v tomto roce.

V řadách Hnutí pro(ti) Praze 11 bylo vidět velké pnutí, kde se někteří členové odtrhli od sektáře Ládi Kosa a hlasovali dle svého vědomí a svědomí ve prospěch občanů Prahy 11. To byl asi hlavní důvod proč to Štylerovci dnes neunesli a opustili v podvečer jednání.

Takto vypadal sál dnes večer, kdy byly na pořadu jednání ještě další body k projednání.

Naštěstí zastupitelé ostatních klubů na jednání zůstali a tak bylo možné jednání dovést ke zdárnému konci. Zastupitelé se shodli na zásadních rozhodnutích, kde se jim podařilo navýšit rozpočet MČ od 111 milionů Kč díky přijetí dotací z magistrátu nebo zcela otočili záměr s objektem Zahrady Opatov z prodeje na pronájem. Problém však bude mít se svým předčasným odchodem ex-starosta Štyler, který se přihlásil jako ověřovatel zápisu a přitom demonstrativně odešel v průběhu jednání. Jak ho asi bude ověřovat, když mu nebyl přítomen? Asi ho naštvalo hlasování o tom, že kříž na hřbitově na který v roli starosty nechal vytesat své jméno, má uvést do původního stavu na své náklady.

Doufám, že si dnešního chování zastupitelů HPP11 všímají především voliči Pirátů a KDU-ČSL, kterých je v tomto hnutí hned několik a budou se podle toho jak tito lidé pracují v zastupitelské politice, volit i do Parlamentu ČR!

Práci zdar!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama