MgA. Martin Stropnický

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2017 9:45:00

Pozvali jsme válečné veterány na vybrané koncerty PKO

Pozvali jsme válečné veterány na vybrané koncerty PKO

Ministerstvo obrany ČR ve spolupráci se společností LOM PRAHA TRADE soustavně podporuje české válečné veterány v kulturní oblasti.

 V rámci sezóny 2017/2018 Pražského komorního orchestru (PKO) proběhnou čtyři koncerty kalendářního roku 2017 pro české válečné veterány. V souhrnu počítáme s účastí 600 válečných veteránů na jednotlivých pražských koncertech.„Po dohodě s vedením společnosti LOM PRAHA TRADE se zrodila myšlenka kulturní podpory českých válečných veteránů ve spolupráci s PKO již v sezóně 2016/2017,“ uvedl ministr obrany, Martin Stropnický.

„Pozvali jsme české válečné veterány na vybrané koncerty PKO. Jejich účast předčila veškerá naše očekávání,“ doplňuje člen představenstva společnosti LOM PRAHA TRADE, Dipl.-Ing. Miroslav Hejna.

V rámci sezóny 2016/2017 u příležitosti 300 let od narození významného českého skladatele a dirigenta J.V. Stanice využilo vstupenky celkem 380 veteránů. „Bylo nám nesmírnou ctí a potěšením přivítat na koncertě PKO veterány a příslušníky jejich rodin,“ řekl zástupce orchestru Mgr. Vladimír Darjanin.

Úspěšný projekt bude pokračovat i v nadcházející sezoně 2017/2018. První koncert abonentní řady za účasti českých válečných veteránů se uskuteční již 17. října t.r. v pražském Rudolfinu. O společnosti

Společnost LOM PRAHA TRADE je stoprocentně vlastněnou dceřinou společností státního podniku LOM PRAHA působící v leteckém průmyslu od roku 2014. Společnost se zaměřuje na obchod v oblasti údržby vrtulníků (draků), údržby motorů, reduktorů a jiných agregátů, na výcvik leteckého i pozemního personálu a zajišťování náhradních dílů pro údržbu vrtulníků a jejich agregátů. Během své relativně krátké historie se společnosti povedlo vybudovat si významnou pozici v leteckém průmyslu a stát se vyrovnaným partnerem největších společností v tomto odvětví.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama