ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2017 14:46:00

Krajská koalice skončila kvůli přístupu k veřejným zakázkám

Krajská koalice skončila kvůli přístupu k veřejným zakázkám

Prohlášení STAN k občanům Středočeského kraje

 Na hejtmanství Středočeského kraje vznikla nová koalice ANO + ČSSD + KSČM za kolaborace bývalé členky TOP 09 Michaely Vojtové. Zcela bezprecedentní a podrývající veškeré demokratické principy této země je odmítnutí zvolit předsedou kontrolního výboru zástupce nejsilnější opoziční strany Starostové a nezávislí (STAN).

Krajská koalice ANO, STAN a ODS končí především proto, že hnutí STAN prosazuje zcela transparentní přístup k veřejným zakázkám. Ukazuje se, že hnutí STAN je tím subjektem, který neměl změnu poměrů na Středočeském hejtmanství pouze jako předvolební slogan, ale chtěl ji zcela vážně realizovat.

Můžeme Vás ujistit, že hnutí STAN bude i nadále pracovat ve prospěch Středočeského kraje a jeho občanů, a to na všech úrovních.

S úctou

Věslav Michalik
Vít Rakušan
Martin Macháček
Ivo Šanc

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama