Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2017 20:41:00

Sociální demokraté si připomněli 99. výročí vzniku Československa

Sociální demokraté si připomněli 99. výročí vzniku Československa

Sociální demokraté si dnes v Praze za účasti nejužšího vedení připomněli 99. výročí vzniku samostatného Československa.

 Tradiční pietní akt začal u sochy Dr. Edvarda Beneše a pokračoval průvodem k soše T.G.M. na Hradčanském náměstí, kde místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek vystoupil s krátkým projevem.

„Sociální demokracie si po vzoru Masaryka musí připomenout schopnost říkat NE. Ne lidem, kteří se zdají silní a mocní, ale jejich zájmy jsou zcela protichůdné našemu programu,“ vyzval své spolustraníky L. Zaorálek.

U sochy prvního prezidenta Československé republiky také poukázal na významný odkaz Tomáše Garrigue Masaryka pro sociální demokraty, když zmínil jeho výzvu k drobné práci. „Čeká nás drobná práce. Návrat k lidem, se kterými musíme být víc a být s nimi na místech, kde žijí a naslouchat jim, abychom věděli, jaké jsou jejich každodenní starosti, protože jedině tak budeme schopni jim skutečně pomoci.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama