Jan Wolf

  • KDU-ČSL
  • Hlavní město Praha
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2017 17:12:00

Průmyslový palác zůstává pod dohledem techniků

Průmyslový palác zůstává pod dohledem techniků

Areál Výstaviště Praha byl dnes od 14 hodin opět zpřístupněn veřejnosti. Otevírá se Vodní svět, Plavecký bazén, Lapidárium, restaurace Pražan, Malá sportovní hala i Goja Music Hall. Uzavřen zůstane i nadále Průmyslový palác a jeho nejbližší okolí.

 Objekt byl poškozen včerejšími abnormálními povětrnostními podmínkami. „Vítr poničil montovanou halu na místě původního levého křídla a strhl střechu z historické střední části paláce. V nejbližších dnech budou v tomto prostoru tzv. ochranné zóny probíhat sanační práce,“ říká Pavel Klaška, předseda představenstva Výstaviště Praha. „Všem se omlouváme za případné komplikace, naší snahou je samozřejmě v co nejkratším termínu situaci vyřešit,“ dodává.

„Nedělní vichřice, která zasáhla i území Prahy a České republiky, byla nejničivější za posledních deset let. Bohužel se nevyhnula ani dominantě pražského Výstaviště Průmyslovému paláci a poškodila středový trakt a dočasnou montovanou halu. V současné době probíhají sanační práce s cílem co nejrychleji daný stav vyřešit,“ uvádí radní hl. m. Prahy Jan Wolf.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama