ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2011 19:05:05

Předání software SafeQ od společnosti Y Soft Jihomoravskému kraji

Předání software SafeQ od společnosti Y Soft Jihomoravskému kraji

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek 25. 7. 2011 převzal software SafeQ od společnosti Y Soft. Tento software mu předal Václav Muchna, ředitel a zakladatel v Brně sídlící firmy Y Soft Corporation.

Ten letos získal cenu Technologický podnikatel roku 2010 v České republice a Podnikatel roku 2010 Jihomoravského kraje.
Jihomoravský kraj podporuje firmy ve svém regionu, spolupráce s Y Soft Corporation je toho dalším důkazem. Kraj tím navíc demonstruje svou snahu chovat se ekonomicky a ekologicky.

„Jihomoravský kraj se snaží podporovat rozvoj informačních technologií a má ambicí stát se technologickým lídrem nejen v ČR, ale v celém regionu Střední Evropy. Jsem hrdý, že se firma z jižní Moravy dokázala probít mezi světovou špičku. Produkt SafeQ nám pomůže v dalším rozvoji elektronizace Jihomoravského kraje, neboť jsme si vědomi, že bez moderních informačních technologií nemůže v současnosti veřejná správa optimálně fungovat,“ zdůraznil hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Michal Hašek.

Co umožňuje SafeQ? Zamezuje nepotřebnému tisku. Hlídá a kontroluje optimální tisk, nedovolí tisknout materiály chybně zadané k tisku. Dokáže rozlišit, komu je umožněno tisknout v jaké kvalitě a v jakém množství. Umí rozpočítat náklady na tiskové operace na jednotlivá oddělení. Sečteno a podtrženo – šetří peníze, životní náklady a čas.

Česká firma Y Soft Corporation, a.s. má 130 zaměstnanců, zabývá se vývojem tiskových řešení zaměřených především na komfort, bezpečnost a úspory při tisku, kopírovaní a skenování. Centrálu má v Brně, působí ale v řadě zemí – od USA, Peru, Chile, přes Izrael až po Singapur, Čínu nebo Japonsko. Vlajkovou lodí je produkt YSoft SafeQ, technologický nástroj, který využívá více než 6000 organizací v 72 zemích světa.

Václav Muchna, ředitel a zakladatel firmy Y Soft Corporation, řekl: „V ČR naše služby využívá většina firem a úřadů, které se chtějí chovat hospodárně. Jsem rád, že jsme českou firmou bez cizího kapitálu, a že si pomalu vyšlapáváme cestu výš, mezi světovou špičku. Jsem hrdý na to, že to zvládáme z Brna, z technologické metropole ČR.”

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama