doc. Mgr. Antonín Staněk, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2017 15:17:00

Profesor Drahoš bude velmi silným kandidátem

Profesor Drahoš bude velmi silným kandidátem

O budoucnosti Evropské unie, zahraniční orientaci České republiky a dalších tématech diskutoval na olomoucké radnici prezidentský kandidát Jiří Drahoš s primátorem Antonínem Staňkem a jeho náměstkem Martinem Majorem.

 V Olomouci Jiří Drahoš navštívil také Univerzitu Palackého.

„Olomouc jsem navštívil mnohokrát, naposledy jsem ve funkci předsedy Akademie věd přednášel v Pevnosti poznání. Vždy jsem vnímal, že právě Olomouc je historickým centrem Moravy, nikoliv Brno nebo Ostrava,“ uvedl Jiří Drahoš.

Kandidát na prezidenta navštěvuje od června postupně všechny regiony České republiky, kde vlastních slov byl už asi na osmdesáti místech. S hostiteli se shodl například nutnosti trvat na zakotvení České republiky ve středu Evropy i na její zahraničněpolitické orientaci na západ. Hovořilo se také o potřebě kultivovat českou politickou debatu.

„Setkání bylo velmi příjemné a potvrdilo, že pan profesor Drahoš bude velmi silným kandidátem,“ uvedl po návštěvě primátor Antonín Staněk. V minulosti na radnici přijal také dalšího účastníka prezidentského klání Michala Horáčka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama