Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2017 17:34:00

Praha hledá kurátora náplavek

Praha hledá kurátora náplavek

Ve snaze nalézt a ukotvit dlouhodobý způsob fungování pražských náplavek hlavní město hledá vhodného kandidáta na funkci jejich kurátora.

 Ten by měl předložit vlastní koncepci dalšího vývoje tohoto jedinečného prostoru a současně se stát mediátorem a garantem komunikace různých zájmových skupin, které se zde střetávají.

Pražské náplavky se za dobu svého obnoveného fungování staly jedním z hlavních atributů hlavního města, velmi oblíbeným místem mnoha Pražanů i návštěvníků metropole a současně také místem, na jehož další směřování existují různé názory. Proto chce hlavní město vytvořit pozici kurátora pražských náplavek, který by měl se všemi zúčastněnými stranami aktivně komunikovat, hledat a nalézat vhodná řešení a předcházet vzniku možných konfliktů.

„Současně ale bude mít kurátor také unikátní možnost podílet se na formování a rozvíjení kulturního života v této atraktivní lokalitě. Očekáváme také, že zájemci o tuto pozici předloží vlastní koncepci fungování pražských náplavek, která se do budoucna stane dlouhodobým jednotícím rámcem,“ upřesnila pražská primátorka Adriana Krnáčová.

Pozice kurátora pražských náplavek bude úzce propojena s jejich připravovanou celkovou rekonstrukcí. Zájemci dostanou mimo jiné architektonickou koncepci jejich řešení a také aktuální harmonogram stavebních prací. Z těchto dokumentů by měli při tvorbě návrhu koncepce vycházet.

Zájemci o pozici kurátora pražských náplavek se do otevřeného výběrového řízení mohou hlásit do 1. prosince 2017, bližší informace jsou k dispozici ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama