Ing. Markéta Pekarová Adamová

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • předsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2017 16:07:00

Budu pracovat na tom, abychom ve sněmovně byli slyšet

Budu pracovat na tom, abychom ve sněmovně byli slyšet

První místopředsedkyní TOP 09 na 5. celostátním Sněmu TOP 09 byla zvolena Markéta Pekarová Adamová.

"Budu pracovat na tom, abychom v Poslanecké sněmovně byli slyšet. Budu pracovat na tom, aby TOP 09 byla i nadále soudržná, abychom vzájemně komunikovali a zapojovali i všechny nové členy, kteří se k nám od října přihlásili a těch jsou už více než dvě stovky.

Budu pracovat na tom, abychom byli vidět, aby si nás lidé spojovali s řešením svých každodenních starostí.

A konečně budu také 1. místopředsedkyní, která se nebude bát vzít zodpovědnost, která nebude mít strach riskovat, protože to k politice rovněž patří.

Nejen já, ale všichni, kdo v předsednictvu zasedneme, budeme potřebovat vaši spolupráci, vaše vlastní zapojení a aktivitu, vaši chuť podílet se na cestě k úspěšnému cíli. Bez vás a dalších stovek členů, které zde jako delegáti zastupujete, by to opravdu nebylo možné."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama