Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2017 0:02:46

Jakým právem naše TV stanice podporují xenofobii!

Jakým právem naše TV stanice podporují xenofobii!

Na českých televizních stanicích začíná přibývat případů, kdy si někteří umělci pletou svoji roli, a pasují se do nějakých divných postav vyvolených... Gott klidně vzal cenu, aniž by se zamyslel, zda mu vůbec patří!

Xenofobie v podání českých komentátorů, režisérů a umělců...
    Po shlédnutí soutěže, kde lidé volí svou nejoblíbenější skupinu, zpěvačku či zpěváka, zavládla trochu divná nálada, lidé volí v dobré víře svou oblíbenou skupinu nebo sólistu! Pořad, respektive soutěž "Český slavík Mattoni" uchopil pořadí do svých rukou a pozměnil jej dle libosti... Lidé se prostě jimi zvoleného zpěváka nedočkali! Když pominu víc než divné okolnosti vyhlášení, tak by režie výsledky ankety měla prezentovat tak, jak si zvolení umělci zaslouží! To, že se nelíbí někomu, kdo pořad pořádá, moderuje a posléze ovlivní celou režii akce natolik, aby to znechutil jedné části občanů, je tzv.: "labutí písní" této tradiční ankety!
    Fanoušci, kteří naprosto regulérním způsobem odevzdali svůj hlas někomu, kdo se jim prostě líbí, nemůžou být podvedeni pořadatelem s trapnou výmluvou, že naváděli fanoušky hlasovat pro sebe, vždyť je to úplně normální, tento marketing používají úplně všichni, snad až na p. Karla Gotta, ale ten by se měl zachovat férově, a tímto způsobem zmanipulovanou cenu prostě nepřijmout! 
    Zde bych chtěl jen okrajově připomenout naprosto nemožné jednání umělců, kteří zneužili vyhlášení ankety "Českého lva" pořádaného ČFTA, kteří svými projevy, dehonestující především úřad prezidenta, zahájili naprosto nevhodným způsobem antikampaň proti současnému prezidentovi! Zde mne to mrzí o to víc, že my všichni jsme koncesionáři-poplatníci této obludné kampaně.

P. S. Chce se to zamyslet dříve, než bude pozdě...

J. D.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama