Martin Hurajčík

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2017 13:21:00

Do oprav silnic nainvestujeme 40 mil. korun

Do oprav silnic nainvestujeme 40 mil. korun

Cestování po komunikacích v regionu bude pro řidiče zase o něco snadnější a bezpečnější. Rada Karlovarského kraje odsouhlasila výsledky zadávacích řízení na modernizaci úseků silnice II/198 v Horním Kramolíně a mezi Kojšovicemi a Toužimí. S realizací

V Horním Kramolíně bude provedena modernizace konstrukce vozovky o celkové délce více jak 1,3 kilometru včetně řešení 3 mostních objektů. Součástí prováděných prací bude i kácení stromů, mýcení náletových křovin a keřů. „V rámci zadávacího řízení jsme obdrželi dohromady jedenáct nabídek, přičemž všechny splnily předepsané náležitosti a žádná nemusela být z následného hodnocení vyřazena. Jako ekonomicky nejvýhodnější byla vyhodnocena nabídka společnosti Horní Kramolín, která silnici opraví za zhruba 19 milionů korun,“ uvedl náměstek hejtmanky Karlovarského kraje Martin Hurajčík.
Druhý z opravovaných úseků silnice II/198  mezi Kojšovicemi a Toužimí měří 2,4 kilometru. Silničáři zde rozšíří vozovku, položí nové konstrukční vrstvy a upraví nezpevněné krajnice, sjezdy a propustky. „Do zadávacího řízení bylo podáno celkem čtrnáct nabídek. Zakázku vyhrála společnost Robstav stavby s nabídkou za 20,3 milionu korun,“ doplnil náměstek hejtmanky Martin Hurajčík. Na obě akce chce kraj využít dotace z Integrovaného regionálního operačního programu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama