Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.11.2017 9:57:09

Smrdící motory a Český slavík Mattoni.

Smrdící motory a Český slavík Mattoni.

Dějí se to věci. Některé političky patrně milují silné motory a jejich řev je uhranul natolik, že se rozhodly věnovat motorkářům desítky milionů korun.

Praha a Středočeský kraj mají dost nejasnou naději, že sraz majitelů motocyklů Harley Davidson přinese i peníze a bude ziskový. Jinak všichni spláčou nad výdělkem. Překvapující na tom je, že dnešní doba umožňuje vládnoucím elitám konat to, co si umanou. Zklamání přichází i z jiné sféry. Nikdo by nevěřil, že za anketou Český slavík Mattoni stojí manipulace s počty hlasů. Skupina Kabát se rozhodla dočasně vrátit své ocenění, dokud se kauza s počty hlasů nevyřeší. Za což jim patří obdiv. Pořadatel i titulární sponzor Mattoni by se měl naučit vysvětlit způsob počítání hlasů. Z reklamní slávy teď zůstala jen pachuť. Je v tom cosi zkaženého. Stejně tak nám totiž v horkém létě nechutnala ochucená zakalená voda Mattoni. I teď nejsme ochotni strávit manipulovaného Českého slavíka Mattoni. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama