Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2017 15:24:00

Avizovaný menšinový kabinet sociální demokracie nepodpoří

Avizovaný menšinový kabinet sociální demokracie nepodpoří

Stanovisko statuárního místopředsedy ČSSD M. Chovance k sestavování budoucí vlády ČR

 Andrej Babiš, ani nikdo jiný z hnutí ANO, žádnou relevantní debatu se sociálními demokraty o vládním uspořádaní do této chvíle nevedl. Žádné vyjednávaní, jehož druhé kolo Andrej Babiš už ohlašuje, tedy fakticky ani nezačalo.

Avizovaný menšinový kabinet sociální demokracie nepodpoří. Důvodem jsou mimo jiné i plány navrhovaného ministra zdravotnictví, které fakticky ohrožují současnou dostupnou lékařskou péči pro všechny české občany.

Nebráníme se vážně míněné debatě. Ale chceme ji vést u jednacího stolu. Stávající posílaní si vzkazů přes media je jen součástí zastíracího manévru, kterým hnuti ANO zamlžuje vznik svojí stranické menšinové vlády. Ta ale fakticky reprezentuje pouhou třetinu voličů.

Milan Chovanec
statutární místopředseda České strany sociálně demokratické

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama