Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.12.2017 10:16:00

Olgu Sehnalovou zařadil server Politico.eu mezi 28 nejvlivnějších osobností EU

Olgu Sehnalovou zařadil server Politico.eu mezi 28 nejvlivnějších osobností EU

Poslankyni Evropského parlamentu Olgu Sehnalovou (ČSSD, S&D) vybral prestižní bruselský zpravodajský server Politico.eu do přehledu osobností, které v roce 2018 nejvíce ovlivní veřejnou debatu v Evropě a zasáhnou do mezinárodního dění.

 Poslankyni server ocenil za její dlouholetou práci v oblasti dvojí kvality značkového zboží v Evropě.

“Rok 2018 bude pro řešení dvojí kvality klíčový. Po dlouhých letech, kdy jsem se tomuto problému věnovala, se nyní konečně dostáváme ke společné evropské metodologii hodnocení potravin a z unijního rozpočtu se nám také podařilo vyčlenit dostatečné prostředky na celounijní testování. Budu také volat po změně příslušné legislativy,” shrnula Olga Sehnalová.

Politico vybírá do svého přehledu na příští rok z každé země jednu osobnost s největším vlivem. „Seznam Politico 28 je náš přehled lidí, kteří budou nejspíš určovat podobu roku 2018 i dál,“ uvedl šéfredaktor evropské části Politica Matthew Kaminski.

“Ocenění mé práce mě samozřejmě velmi těší, za důležitější ale považuji, aby spotřebitelé, kteří mají zájem o značkové výrobky, přestali být některými výrobci klamáni,“ doplnila Olga Sehnalová.
Politico vzniklo v USA v roce 2007 jako nezávislá zpravodajská organizace, v Bruselu má samostatnou evropskou redakci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama