Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2017 20:53:00

Váš štít sociální demokracie je hrozně, hrozně špinavý

Váš štít sociální demokracie je hrozně, hrozně špinavý

Projev na 4. schůzi Poslanecké sněmovny dne 12. 12. 2017 k návrhu na zřízení vyšetřovací komise k OKD

Ano. Pan poslanec řekl, pane předsedo, že jsem ho urazil, protože jsem urazil celou ČSSD. Já si myslím, že to je k věci, takže odpovídám na jeho poznámku. A okamžitě využije smrti svého hlavního věřitele pro to, aby se pokusil ponížit svůj dluh o sto milionů korun, tak to je opravdu nechutné. A jak jsem řekl takovému vyzyvateli panu Zaorálkovi, pro mě osobně přímo hyenistické.

Druhá věc. Váš štít sociální demokracie je hrozně, hrozně špinavý. Nevím, co na něm máte vyryto, protože to nemůžete vědět ani vy, protože přes tu špínu to nemůže být ani vidět. Odpovídá tomu více méně i váš výsledek ve volbách.

A další. Řekl bych, že oběti z řad ČSSD, které položili své životy při boji za dobrou věc, se musí dnes v hrobě obracet, když vidí, kdo vede ČSSD. Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama