Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2017 17:11:31

NEDĚLEJTE TO!!!

NEDĚLEJTE TO!!!

Žádám předsedu Pirátské strany pana PhDr. Ivana Bartoše, Ph.D., aby zastavil své psy z ozbrojené složky Pirátů, fašistické, teroristické organizace "antifa", která se chystá násilně napadnout naši akci: Mezinárodní konferenci ENF.

Žádám předsedu Pirátské strany pana PhDr. Ivana Bartoše, Ph.D., aby zastavil své psy z ozbrojené složky Pirátů, fašistické, teroristické organizace "antifa", která se spolu s dalšími extrémisty chystá násilně napadnout naši akci: konferenci partnerských stran, sdružených v politické parlamentní frakci vlasteneckých stran Evropy ENF (Evropa národů a svobody).

Vyzývám Vás, pane předsedo parlamentní politické strany, která o sobě prohlašuje, že je "demokratická", abyste okamžitě Vy OSOBNĚ vyzval jak jménem Vaší strany, tak vahou Vaši osobní autority, Vaše sympatizanty nejen z hnutí "Antifa", ale i dalších extrémistických skupin, aby se zcela zřekli jakýchkoliv nedemokratických a násilných akcí proti naší konferenci, kde budeme hostit v našem hlavním městě demokraticky zvolené zástupce 13 000 000 Evropanů.


https://www.facebook.com/SPDmoravskoslezsky/posts/1612346975513475


Děkuji Vám za pozitivní přístup.

Be an example :)

Mgr. Lubomír Volný

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama