plk. Ing. Zdeněk Nytra

  • ODS
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2017 15:23:55

Názory Martina Schulze jsou mimo realitu

Názory Martina Schulze jsou  mimo realitu

Návrh na vytvoření Spojených států evropských odmítám- odpověď na anketu PL 11. 12. 2017

Spojené státy evropské mají podle německého sociálního demokrata a bývalého předsedy Evropského parlamentu Martina Schulze vzniknout  do roku 2025. / Na internetu již koluje jejich vlajka, co na ni říkáte?/ " Až budeme mít ústavní smlouvu, musí být předložena v členských zemích k hlasování. A kdo pak bude proti, ten půjde z EU pryč," řekl Schlulz. - Co si o tom myslíte?, zeptali se mě z PL?

" Ten pán se evidentně  zbláznil," napsal jsem na svém Twitteru už 7. prosince. Dnes jen dodám: "Doufám, že se s paní Merkel nedohodnou  na vládní spolupráci a tento "blábol" se nestane oficiálním německým stanoviskem. V takovém případě  bych totiž viděl budoucnost EU velice černě." S úctou ZN

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama