Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2017 14:44:51

Je Zemanovo vítězství na dosah ?

                         Je Zemanovo vítězství na dosah ?

Vysílání prezidentských soubojů redakce Seznam Zpráv se stává medvědí službou pro Miloše Zemana a jeho opětovné zvolení prezidentem České republiky.

 

Poslední zveřejněný duel dvou největších rivalů současného pána Hradu mezi Jiřím Drahošem a Michalem Horáčkem napověděl mnohé o šancích obou kandidátů.

       Místo zajímavé diskuse plné osobitých myšlenek jsme byli svědky střetu, ve kterém měly navrch žvásty, napadání a osočování. Voliči chybělo to podstatné a zásadní. Jakou vizi mají jednotliví kandidáti, jak chtějí pro stát a jeho občany pracovat. Případně čí zájmy chtějí hájit, což je má reakce na dřívější Horáčkovo prohlášení, že nechce být prezidentem – sjednotitelem lidu. Místo zápasu extraligy utkání vesnického přeboru. Zvláště pro Michala Horáčka tak tenhle souboj nebyl nádherně, úplně a famózně levandulový, áách jó.

       Některým voličům po tomto vzhlédnutí je jasné proč se Miloš Zeman odmítl podobných debat účastnit. Jak pravil Jan Werich - "Diskutovat s blbejma je zbytečná ztráta času. Navíc jim prokazujete tu laskavost, že vám vůbec stojí za to, jejich hloupostmi se zabývat“.

    Podobných „taškařic“ uchazečů o Hrad, z nichž mnohé by předčily silvestrovské vysílání budeme v rámci vydobyté demokracie budeme svědky ještě několik týdnů.

     Zdá se ale, že prezidentská kampaň ve stylu velké Ameriky zatím oslovuje pouze voličskou základnu „Pražské kavárny“.  Značná část ostatních voličů, přestože veřejně to neprohlásí si je vědoma, že žádný z nadcházejících kandidátů prezidentského úřadu nesahá poslednímu předlistopadovému prezidentovi Gustávu Husákovi ani po kolena!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama