Martina Dlabajová

  • ANO 2011
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2018 22:45:00

Pět minut vašeho času může ovlivnit budoucnost naší země na dalších pět let

Pět minut vašeho času může ovlivnit budoucnost naší země na dalších pět let

Již jsou otevřené dveře volebních místností, ve kterých rozhodujeme o tom, kdo bude ČR v následujících pěti letech reprezentovat a působit v prezidentském úřadu.

Já osobně si pro ČR přeji prezidenta, který je slušný, seriózní, nestranný, a který dokáže naši společnost skutečně spojovat, nikoli naopak. V případě současného prezidenta tomu tak bohužel není, proto bych si přála, kdyby naši zemi zastupoval někdo jiný než Miloš Zeman. Přeji si prezidenta, na kterého budu moci být opět hrdá. Osobnost, která bude svými činy i výroky přispívat k proevropskému směřování politik naší krásné země a jejímu pevnému ukotvení uvnitř Evropy.

Pět minut vašeho času může ovlivnit budoucnost naší země na dalších pět let. Prosím, přijďte i vy vyjádřit svoji volbu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama