Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2018 13:16:02

kompetentní či nekompetentní zákonodárci - toť otázka

kompetentní či nekompetentní zákonodárci - toť otázka

PSP ČR má SKUTEČNĚ ZÁVAŽNÝ PROBLÉM týkající se naší další společné budoucnosti jako Českého národa (bez ohledu na naše vnitřní ideové založení a žabomyší půtky) a tím je nadcházející projednávání REVIZE AZYLOVÉ POLITIKY V RÁMCI EU....

 sleduji TV a vyjádření parlamentních politických stran k nadcházející schůzi zákonodárného sboru a je pro mne překvapením - a musím s ohledem na jednostranné zaměření ostatních politických stran na žabomyší problémy související s politikařením a touhou po "teplých" židlích a ekonomickém profitu v té naší zemičce - pozitivním, že pouze ANO?, SPD a KSČM více či méně vnímají a akcentují skutečně závažný problém naší další společné budoucnosti jako Českého národa (bez ohledu na naše vnitřní ideové založení) a tím je nadcházející projednávání revize azylové politiky v rámci EU (což mimochodem svědčí o naprosté politické nekompetenci desítek nově zvolených zástupců lidu). Vzhledem k tomu, že jsem roky působil v podvýboru pro imigrační a azylovou politiku, mám určitou představu, a to bez jakýchkoliv iluzí a zcestné politické korektnosti, o tom, co, proč a proti komu se bude v Bruselu projednávat. Pokud jsme myslící bytosti (občané), pak je pro nás naprosto prioritní, aby Česká republika, neboli snad ještě my občané a námi volení zákonodárci se přednostně a velmi intenzivně a důsledně zabývali právě touto problematikou a urychleně se dohodli a vybavili současného premiéra příslušným mandátem pro jeho nadcházející jednání v Bruselu. V opačném případě se budeme sice hodně, ale zase jen opět, divit a naříkat - a bohužel ti, kteří poté (až "Juncker" protlačí své "řešení") řeknou, že jsme si to to zavinili sami - a budou mít pravdu !!!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama