Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2018 16:10:00

Koalice plná překvapení

Koalice plná překvapení

Minule byla paní primátorka Krnáčová překvapená, že její radní Plamínková (STAN) odeslala na Ministerstvo životního prostředí dopis, který málem zablokoval výstavbu Pražského okruhu.

Teď je překvapená, že náměstek Dolínek (ČSSD) nechal vypsat výběrové řízení na úklid za 16 mld.

V posledních měsících nám tahle slavná koalice předvádí vrchol amatérismu, na který dnes a denně doplácí Pražané. Jen bych ráda upozornila, že od 15. dubna 2015 sedí v dozorčí radě TSK a.s. tito zástupci města: Lucie Svobodová (ČSSD), Petr Novotný (ANO), Jarmila Bendová (ANO), Ondřej Mirovský (Zelení), Vladislava Hujová (TOP09).

Vysvětlí mi tedy někdo, jak je možné, že ani primátorka, ani radní Plamínková nevěděly o vypsané zakázce, když mají obě v dozorčí radě zástupce ze svých řad?

Pamatuji si heslo na billboardu s Babišem a Krnáčovou: „Tým profíků na magistrátu? Prostě ho postavíme.“

Dnes už je všem Pražanům jasné, že tahle koalice nepostavila a ani nepostaví vůbec nic. Ani tu pověstnou Babišovu psí boudu...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama