Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2018 9:50:00

Úkolem politika je zajistit bezpečnost občanů

Úkolem politika je zajistit bezpečnost občanů

Komentář na facebookovém profilu k extremismu

 Mezinárodní den památky obětí holocaustu mi každý rok připomíná, jak tenká je linie mezi verbálním šířením nenávisti a výzvě k fyzickému útoku.

Dnes jsme svědky rojení extrémistů na obou stranách pravo-levého spektra. Pod rouškou líbivých populistických hesel a konstantního strašení aktivizují svoje tvrdé jádro a současně rozdělují společnost. Přestáváme si rozumět a skupiny se vzájemně odsuzují.

Nejožehavější je pak téma bezpečnosti. Jedni extrémisté ji narušují, jiní prvoplánově zneužívají. Nenaskakujme na jejich vlnu, kromě vlastního prospěchu žádný jiný cíl reálně nesledují.

Úkolem politika je zajistit bezpečnost občanů. Má však konat a mluvit fakticky k věci, nikoliv dělat „bu bu bu“ kudy chodí.

Jsem křesťanka, ale dnes se hodí říct – ŠALOM.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama