Mgr. et Mgr. Věra Jourová

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2018 9:10:00

Eurokomisařka Jourová jednala s poslanci o budoucnosti EU

Eurokomisařka Jourová jednala s poslanci o budoucnosti EU

Poslanci z výboru pro evropské záležitosti Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky diskutovali se členkou Evropské komise pro spravedlnost, ochranu spotřebitelů a otázky rovnosti pohlaví Věrou Jourovou.

 Poslanci z výboru pro evropské záležitosti Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky diskutovali se členkou Evropské komise pro spravedlnost, ochranu spotřebitelů a otázky rovnosti pohlaví Věrou Jourovou o evropské bezpečnostní problematice, o víceletém finančním rámci Evropské unie, ochraně dat, online agendě a rovněž o elektronickém zakládání společností v Evropské unii.

Otázka imigračních kvót podle Věry Jourové nesmí ochromit společný postup členských států při ochraně evropských hranic. Upozornila také na to, že prosperita evropského trhu, včetně digitálního trhu, zůstává prioritou. Mezi svými legislativními návrhy členka Evropské komise Věra Jourová jmenovala institut evropského prokurátora, zlepšení podmínek pro firmy, které se chtějí stěhovat mezi členskými zeměmi, elektronické zakládání firem nebo možnost společné žaloby spotřebitelů.

S eurokomisařkou Věrou Jourovou se setkali předseda výboru pro evropské záležitosti Ondřej Benešík, místopředsedové výboru pro evropské záležitosti Přemysl Mališ a Mikuláš Peksa a dále členové výboru Jaroslav Bžoch, Jiří Kobza, František Kopřiva, Pavel Plzák a Jan Skopeček.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama