plk. Ing. Zdeněk Nytra

  • ODS
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2018 11:59:29

Ankety před volbami a po nich: Co si myslím ?

Ankety před volbami a po nich: Co si  myslím ?

Redakce Parlamentních listů mi pravidelně zasílá anketní otázky. Mé odpovědi jsou často v přímém protikladu k ostatním. Ale: vítám diskuzi. Jde mi o to, aby se s mými názory seznámil co největší počet uživatelů internetu.

Otázka: Tomáš Halík řekl m.j. Dát hlas Zemanovi bych považoval za těžké morální provinění proti zájmům naší země…Zeman společnost svým chováním táhl dolů a rozeštvával, poškozoval politickou kulturu a pověst země v zahraničí a dával občanům špatný příklad… Zeman je nezpůsobilý vykonávat funkci z důvodů morálních a zdravotních.

Odpověď: Naprosto a doslovně souhlasím

Otázka: Po volbě Drahoš oznámil, že neodejde z veřejného života a politiky. Kde by podle vás mělo být jeho místo?

Odpověď:  Nevím, navíc z 1. I2. Kola volby bych neusuzoval na jeho osobní podporu, v nezanedbatelném procentu dostával protestní hlasy.

Otázka: Šéfredaktor slovenského časopisu Týžden  Štefan Hríb napsal: Svobodné volby rozhodly, že Zeman a Babiš budou kazit nejen Česko ale i střední Evropu… Trojice Zeman , Babiš,  Okamura  je pro ČR stejnou pohromou jako pro SR Mečiar, Slota a Fico… Zemanovo vítězství se zrodilo ze lží a strachu.

Odpověď: Není důvod zabývat se komentáři zahraničních týdeníků. Mohlo by to dopadnout stejně jako s nechvalně známým  prohlášením našeho prezidenta na adresu A. Dubčeka.  Teprve čas ukáže, jestli existuje triumvirát Zeman – Babiš – Okamura, případně čeho se od něho dočkáme.

Na svém facebookovém profilu jsem komentoval výsledek prezidentské volby následovně:

Díky patří všem, kteří přišli k volbám.  Blahopřání  M. Zemanovi ke znovuzvolení.  Ocenění J. Drahošovi za důstojný  volební souboj. Ale tyto volby byly jen jedny z mnoha. Na podzim se bude  zase rozhodovat. V městech i obcích. Nic nekončí…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama