Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2018 12:47:00

Braňme normální svět!

Braňme normální svět!

Komentář na facebookovém profilu k rozhodnutí marketingového oddělení Formule 1.

Nový vlastník komerčních práv k Formuli 1 se rozhodl odstranit z Formule 1 dlouholetou tradici a to sice krásné dívky prezentující jezdce na startovních roštech, tzv. grid girls. Jak korektní, jak pokrytecké!

Jejich šéf marketingu doslova řekl: "Přestože najímání děvčat bylo ve Formuli 1 tradicí po celá desetiletí, necítíme, že tento zvyk odpovídá našim hodnotám a společenským normám. Nevěříme, že je to vhodné do Formule 1 a pro naše fanoušky - jak ty současné, tak ty nové".

Co k tomu dodat? Za prvé, že se asi všichni zbláznili, protože mi ukažte člověka, který se nerad dívá na hezkou ženu. Za druhé, nevím, jaké že to jsou ty "společenské normy", ale pokud říkají, že krásná žena je tabu a nepatří k rychlým autům, pak asi žijeme každý na jiné planetě. A konečně za třetí, doufám, že toto hloupé a pokrytecké rozhodnutí nového vlastníka mu fanoušci Formule 1 pěkně spočítají...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama