ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2018 12:53:00

Zmatky kolem protikuřáckého zákona

Zmatky kolem protikuřáckého zákona

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu novelu protikuřáckého zákona

 Jak se ukazuje, protikuřácký zákon není pouze likvidační především pro venkovské hospody, ale vytváří také spoustu zmatků a nejasností. Např. ani sami kontrolní orgány se nemohou shodnout na tom, jestli používání vodních dýmek na cigarety je legální nebo jde o nedovolené obcházení zákona. Říkám to od začátku. Plošný zákaz kouření ve všech restauracích, barech, hospodách, ale také třeba doutníkových klubech pokládám za zbytečně přehnané „dobroserské“ opatření.

Jsem proto rád, že se v Poslanecké sněmovně již objevila novela protikuřáckého zákona, který má povolit kuřárny i zbavit nesmyslné zodpovědnosti hospodského za škodu, kterou způsobí opilý host po opuštění hospody. A jsem přesvědčen o tom, že během legislativního procesu najdeme shodu i na dalších nezbytných úpravách tohoto nešťastného zákona.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama