ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2018 11:45:00

Praktiky ekologických teroristů vyplouvají na povrch

Praktiky ekologických teroristů vyplouvají na povrch

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu policejní vyšetřování pozadí některých ekologických kauz

 Skutečné praktiky ekologických teroristů začínají konečně vyplouvat napovrch. Vítám to, že si policie a státní zastupitelství posvítilo na ty, kolem kterých se dlouhé roky vznášel oblak nedotknutelnosti, protože se maskovali za bohulibé ochránce přírody. Opak však byl pravdou, a jak ukazuje policejní vyšetřování, někteří aktivisté si na blokování důležitých staveb postavili docela lukrativní byznys.

Chci věřit tomu, že se orgány činné v trestním řízení nespokojí jen se špičkou ledovce, ale že skutečně začnou systematicky odkrývat pozadí kauz, které hýbou žlučí spoustě lidí, jež se snaží v mnoha koutech naší země dlouhé roky prosadit např. páteřní dopravní tepny nebo klíčové rozvojové investice.

Neházím všechny ekology do jednoho pytle. Vím, že v naší zemi je spousta lidí, kterým jde o ochranu životního prostředí, ale kteří si zároveň uvědomují, že musí dojít k racionální symbióze mezi ekologií a potřebami lidí. Bohužel těmto lidem kazí pověst ti, kteří se zařadili do dlouhé fronty ekologických teroristů. A na tento plevel je podle mne třeba ukázat a jeho počítání rázně zastavit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama