ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2018 8:35:00

Nebuďme poslední!

Nebuďme poslední!

Komentář na facebookovém profilu k zákazu zahalování obličeje na veřejnosti

 Již řada zemí Evropy zakázala muslimkám zahalování obličeje na veřejnosti. S tímto krokem, ke kterému přistoupila například Francie, ale také Německo, Rakousko, Belgie, Nizozemsko či Bulharsko a nově přibude Dánsko, naprosto souhlasím a Česká republika by se měla dát stejnou cestou.

Nechápu, proč bychom měli komukoliv umožňovat zahalování tváře – je nutné, aby bylo možné každou osobu identifikovat podle obličeje. Nedokážu si například představit, jak by policie mohla hledat pachatele trestného činu, který by byl od hlavy až k patě zabalený do černého hábitu a trčely by mu maximálně oči – a i ty by byly zakryté síťkou.

V soukromí domova ať lidé nosí, co chtějí. Zahalování obličeje na veřejnosti je ale v naší zemi podle mého názoru přinejmenším neslušné. České ženy si při návštěvě některých zemí či míst také nemohu dovolit například odhalit ramena. Jednoduše jiný kraj – jiný mrav. A pravidla se musí respektovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama