MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2018 9:05:00

Úspěch Agrostroje pod Stokláskovým vedením není limitován hranicemi

Úspěch Agrostroje pod Stokláskovým vedením není limitován hranicemi

EY Podnikatelem roku 2017 Kraje Vysočina se stal Lubomír Stoklásek, generální ředitel a majitel společnosti AGROSTROJ Pelhřimov, a.s.

Vítězem soutěže EY Podnikatel roku 2017 Kraje Vysočina se stal Lubomír Stoklásek, majitel a generální ředitel společnosti AGROSTROJ Pelhřimov, a.s., která patří mezi nejvýznamnější výrobce zemědělské techniky v České republice. Odborná porota ocenila úspěšné podnikatelské aktivity i angažovanost Lubomíra Stokláska v rámci rozvoje Vysočiny a významné zásluhy v oblasti podpory vzdělávání a péče o zaměstnance.

„Jsem velice hrdý na to, že i přes nelehké začátky jsem s mými spolupracovníky vybudoval firmu, která je dnes největším univerzálním kooperantem v Evropě a nejvýznamnějším výrobcem zemědělských strojů v České republice. Ocenění vnímám jako cestu pro mladé podnikatele, aby byli stejně úspěšní nebo ještě úspěšnější a odhodlanější ve svém úsilí vybudovat firmy, které uspějí v celosvětové konkurenci,“ sdělil své první dojmy vítězLubomír Stoklásek ze společnosti AGROSTROJ Pelhřimov, a.s.

„Mezinárodní expanze, investice do rozvoje, finanční výsledky a výdrž – toto jsou hlavní aspekty podnikatelského příběhu Lubomíra Stokláska, kterými oslovil odbornou porotu soutěže EY Podnikatel roku. Musím říci, že konkurence v Kraji Vysočina byla tento rok mimořádně vysoká, sešli se zde velice silní kandidáti. Blahopřeji Lubomíru Stokláskovi k zisku krajského titulu a držím palce do celorepublikového kola, jehož výsledky se dozvíme již za necelé tři týdny, v úterý 27. února večer,“ uvedla Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice a v části regionu střední a jihovýchodní Evropy.

„Úspěchy pelhřimovského Agrostroje v čele s Lubomírem Stokláskem jsou výsledkem desítek let tvrdé a cílevědomé práce. Fakt, že společnost staví na vlastním know-how, drží si vysokou kvalitu výrobků, stále je v českých rukách a navíc patří ke klíčovým partnerům podporujícím regionální aktivity včetně těch cílených na budoucí zaměstnance, svědčí o prozíravosti a přirozené odvaze. Umět dát lidem dobrou práci, získat si jejich loajalitu, motivovat je a přitom být nezávislým tahounem české ekonomiky je výzva. Navíc v případě Agrostroje vedeného zkušeným manažerem Lubomírem Stokláskem není úspěch limitován hranicemi,“ říká hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

Jméno držitele titulu EY Podnikatel roku 2017 České republiky bude spolu s vítězi v dalších kategoriích vyhlášeno 27. února 2018 v Praze. Nejvíce kandidátů na celostátní titul má letos hlavní město Praha a Moravskoslezský kraj, následují Zlínský a Jihomoravský kraj. Vítěz z České republiky se zúčastní celosvětového finále, které se uskuteční 13. - 17. června 2018 v Monte Carlu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama